Skadet fot ikke bra etter operasjon

Publisert: 18.01.2021

Ble påkjørt da jeg var liten, og måtte operere foten nå i voksen alder, fordi den ga meg så store smerter. Har vært sykemeldt i ett år nå. Da operasjonen var ferdig, så ble jeg bedre med en gang, men nå etter jeg begynte å bruke foten, så ble den like ille. Lurte på om dette er grunn til uføre eller hva? Jeg kan ikke ta noen jobber som gjør at jeg må bruke foten over lengre tid, og klarer maks å jobbe litt der jeg må bruke foten. Hva skal jeg gjøre?

Svar:

Det er litt vanskelig å forstå hva du egentlig spør om. Om du lurer på noe ift stønader fra NAV, så må du kontakte NAV. Om du mener du er utsatt for en pasientskade, må du gå inn på NPE.no og melde inn skade snarest mulig og deretter kontakte en advokat som arbeider med pasientskader for bistand.

Du må også selvsagt følge legenes råd ift rehabilitering, opptrening og annen medisinsk behandling før du begynner å belaste foten igjen.

Du må også ta kontakt med sykehuset igjen og be om en vurdering av foten din og om det er noe mer man kan gjøre ved operasjon.

Med vennlig hilsen, advokat Bjørn M. Brauti

Del denne artikkelen: