Tap av studierett

Publisert: 30.09.2021

Har kommet i en situasjon der jeg har mistet studieretten ved Oslomet i henhold til deres forskrift 4-1 om forsinkelser i studieløpet. Har dere mulighet for å hjelpe meg med en slik sak? Kan godt legge ved enkeltvedtaket jeg mottok.

Svar:

Selvfølgelig skal du få hjelp med problemet ditt, og vi kan hjelpe deg. Men nå har du kommet til spørrespalten vår, og ditt problem egner seg ikke for en offentlig publisering. Du vil finne en advokat på advokatenhjelperdeg.no. Klikk på "Finn advokat" øverst på siden. Klikk på fylker og velg "Oslo". Så velger du "Utdanning". Da får du nesten 100 advokater å velge mellom.

Jeg vil foreslå at du velger ut en advokat som har angitt "jobb" som et arbeidsfelt. (Bakgrunnen er at "jobb"-advokater normalt har god erfaring i forhandlingssituasjoner, noe jeg tror du trenger). Så bør du se på adresser, slik at du lett kan komme deg til vedkommende. Og så må jeg overlate resten til magefølelsen din mht hvem du velger. Men hvis du så søker på vedkommendes navn i en nettleser, kan du finner mer om vedkommende og firmaet før du velger.

Del denne artikkelen: