Klager og tvister

Innhold

Fått feilaktig pengekrav etter dårlig utført taktekkerjobb

20. mai 2019 · spørsmål

Jeg har varit inleid i ett taktekkerfirma. 3 månader etter jeg har slutta så får jeg en regning på 180 000 kr der ett tak lekker vann (dårligt utført arbeid). Der var de 3 st ansatta fra deres firma + meg. Jeg reiser ut dit og ser på opplegget og det er ikke jeg som har tekket det taket. Har 2 st ansatta fra dems sin firma kan opplyse om att jeg ikke har tekket det. Men alikavæl svarer de ikke på tlf og sender regning på regning. Vad ska jeg gjøre?

Les mer

Klage på verning av område

13. mar 2018 · spørsmål

Min 90-årige mor har en boligeiendom som nå regnes som verneverdig av, og er med i en kulturminneplan som snart skal behandles og vedtas. Vi og andre berørte naboer sender nå inn merknader der vi motsetter oss verning. Vi frykter jo redusert salgbarhet og verditap. Det verneverdige er kledningen (aluminumsplater) som ikke lenger produseres. Huset er altså ikke mulig å verne slik det er tenkt fra kommunens side. Spørsmål: Har vi noen sak juridisk sett hvis verning vedtas?

Les mer

Avslag på klaging av skilt

13. feb 2018 · spørsmål

Det er nylig innført betalt parkering i området hvor jeg bor. Kommunen har satt opp et skilt om betalt parkering kant i kant med min vinduskarm som er veldig sjenerende fordi man ser rett på skiltet når man ser ut. Jeg har sendt inn en klage som jeg nå har fått avslag på. Er det noe vits å sette en advokat på dette i et forsøk på å endre klagen?

Les mer

Foreldre lurt i avtale med bredbåndsleverandør

29. jan 2018 · spørsmål

Mine besteforeldre inngikk avtale med en selger fra NextGenTel hvor de skulle få "Gratis fiberinstallasjon", muntlig ble de lovet gratis installasjon. Dette gjaldt da en stor TV-pakke og fiberbredbånd. I ettertid får de faktura fra Relacom for deler av installasjonen og etter litt diskusjon frem og tilbake reduseres prisen noe til 3200,- Hvilke muligheter har man da videre i denne saken? De gikk kun med på avtalen fordi det ikke skulle bli dyrere enn dagens løsning.

Les mer