Vold

Innhold

Erstatning for brukket nese

19. apr 2021 · spørsmål

Jeg ble slått ned på lørdag. Nesen knekt og havna på legevakt. Forholdet er anmeldt og fikk bekreftelse i dag. Jeg ønsker oppreisning og erstatning fra han som slo meg. Han knekte nesen min. Hva kan jeg kreve i oppreisning og erstatning?

Les mer

Lege oppdaget ikke brudd etter vold

25. jan 2021 · spørsmål

Ble utsatt for vold her for en måneds tid siden. Var på legevakten dagen etter for å sjekke eventuelle brudd i ansiktet. Men legen kunne ikke konstatere noe brudd der og da. 2 uker senere ser jeg selv at det er brudd i øyehulen og kinnbenet er klemt inn. Samt brudd i kjeven. Så reiser til legen igjen. Da ble jeg hasteoperert og fikk satt inn plater og noen skruer. Saken er anmeldt. Er det noe man kan søke erstatning for? Evt hvordan går man frem? Syns det blir feil jeg skal betale.

Les mer

Voldssak har blitt henlagt

18. jan 2021 · spørsmål

Sak henlagt. Vold i nære relasjoner, materiell vold, fysisk psykisk, seksuell vold. Brudd på besøksforbud henlagt ca 1,5 år, treg behandlingstid. Bistandsadvokat skulle søke erstatning. Har ikke sendt inn søknad. Svarer ikke på henvendelser. Har ikke sett egen sak på papir. Fortvilt. Hvordan får jeg ut min sak så jeg kan søke selv? Bistandsadvokat er høyt profilert, og synes vel min sak ikke er noe å tjene på? For travel? Sak henlagt januar 2020. Glemte å gi meg beskjed. Hva gjør jeg nå?

Les mer

Søknad om voldsofferstatning

17. aug 2020 · spørsmål

Jeg trenger hjelp til en søknad om voldsoffererstatning. Jeg har vært på Filippinene i 7 mnd, men jeg var så uheldig å bli skutt der. Jeg måtte ligge på sykehus i 3 uker. Håper jeg kan få en advokat til å hjelpe meg. Jeg bor i Bergen.

Les mer

Erstatning etter overgrep fra stefar

17. aug 2020 · spørsmål

Hadde en traumatisk barndom med overgrep fra stefar. Alkoholisert far, mobbing og mye slitt mellom 2 parter. Dette forfekter meg enda idag som jeg er 42 år. Har jeg krav på noe erstatning?

Les mer

Finne advokat til voldssak

08. mai 2020 · spørsmål

Trenger hjelp. Vet ikke hvor jeg kan finne advokat som kan hjelpe med min sak. Mistanke om vold i nære relasjoner. Kan du hjelpe meg og sende på svar feks navn på en advokat? Hva kan hjelpe meg?

Les mer

Melde fra om overgrepssak

22. apr 2020 · spørsmål

Jeg lurer på hvordan jeg skal gå frem for å anmelde en overgrepssak som har pågått over mange år? Det er en sak med få fysiske bevis og som startet for en god del år tilbake, noe jeg antar gjør saken vanskeligere. Er det lurt å ta kontakt med advokat først? Eller kan jeg gå rett til politiet med en sånn langvarig og omfattende sak?

Les mer

Utsatt for vold på skole

22. apr 2020 · spørsmål

Jeg vil prøve og saksøke skole(r) og kommune(r) jeg har gått på skoler i grunnet jeg har fått 20-30 hjernerystelser på skoler og blitt banket i over 45 minutter en gang på skolen uten at lærer(e) gjorde noe for og stoppe det før jeg alt var bevisstløs. Om jeg husker rett så har jeg "Jobbskade" på NAV, sliter med hodepiner, depresjon, angst rundt store folkemengder, PTSD, også videre.

Les mer

Rettigheter når barnefar er voldelig

16. apr 2020 · spørsmål

Jeg har nettopp gått igjennom et samlivsbrudd. Hvilke rettigheter har jeg da som mor når barnets far har vært fysisk voldelig, mentalt manipulert meg og voldtatt meg? Og hva har jeg krav på fra barnets far når barnet er født?

Les mer

Erstatning etter vold og omsorgssvikt

28. jan 2020 · spørsmål

Jeg har vært utsatt for omsorgsvikt, vold og utfrysning i alle år fra jeg var lita jente og det foregår fortsatt. Stort selvhat, tillitsproblemer. Svært lang behandling fra jeg var i tenårene til dags dato. Har jeg noen rett til erstatning? Ingen skyld eller anger. Jeg har mye dokumentasjon på skade påført psykisk.

Les mer