Annen erstatning

Innhold

Datter tok sitt eget liv – kan foreldrene søke om erstatning?

19. jun 2018 · spørsmål

Det var en venninne av meg som for en stund siden valgte å ta livet sitt. Hun ble voldtatt for tre år siden og klarte aldri å bli bedre. Er det ikke slik at foreldrene kan søke om erstatning? For i mitt syn så er voldtekten hovedgrunnen til at det ble sånn. Jeg vet at de allerede har søkt om erstatning etter voldtekten, men det er ikke noe som skjer. Har de ikke ytterlige krav på erstatning om voldtekt leder til selvmord?

Les mer

Nye bevis til satt dom

06. mar 2018 · spørsmål

Ble tatt for å kjøre med alt for mye sovemedisin i blodet. Fikk streng straff og tap av førerkort i 2,5 år. Husker ikke noe selv av kjøringen. Nå, 2 år etter, har min tidligere samboer innrømmet at hun ved flere tilfeller lurte sovemedisiner i meg. Dette har hun sagt til psykolog. Ringte til politiet, men de sier at dette ikke vil ha noe å si på min dom. Har de rett i dette?

Les mer

Erstatning for tapt barndom

08. jan 2018 · spørsmål

Jeg ønsker bistand med å gå til sak for tapt barndom. Vokste opp i et hjem alene med mor som var psykisk syk og innlagt. Hadde sjeldent mat eller strøm i hus. Mor var mye borte, og far giftet seg på nytt og tok ikke ansvar. Jeg forsøkte å få flytte til far, men far sa nei. Har i voksen alder slitt mye og har selv vært innlagt for forsøk på å ta eget liv. Jeg er i perioder mye sykemeldt, samt at jeg har økonomiske problemer og har hatt vanskeligheter med å styre egen økonomi.

Les mer