Nabovarsel

Innhold

Nabovarsel ved tinglysning av tomt

16. sep 2019 · spørsmål

Skal tinglyse ei tomt som me kjøpte for ca 25 år sidan. Tomta ligg i fortsettelsen av hagen vår og er 550m2. Må eg sende nabovarsel ved kjøp av dette? Må eg sende nabovarsel til min nabos nabo?

Les mer

Får ny parkeringsplass rett ved soverommet

15. jun 2018 · spørsmål

Jeg bor i en en bolig og hagen min er i grense med borettslag og de vil bygge nye parkeringsplasser. Da kommer de veldig nær til min stue og barnerom. Vi bli plager av bilyd og bil lys. Hvor stor avstand må de ha til min bolig? Er det lov å komme så tett til tomtgrensen min?

Les mer

Nabovarsel om fasadeendring

30. jan 2018 · spørsmål

Har fått nabovarsel fra nabo i 3. etg. I beskrivelsen står det: Fasadeendring syd på grunn av brannprosjektering og rømning. Det som de nå har gjort er satt inn vindu på tak fasade nord og brannstige fasade vest. Blir ikke nabovarsel feil da, når det er blitt gjort mer en hva som er beskrevet i nabovarsel?

Les mer

Utkastelse – strenge krav til utkastelse av bolig

19. aug 2015 · artikkel

Når du kjøper en andel i et borettslag eller sameie, aksepterer du samtidig de husordensreglene som gjelder for borettslaget eller sameiet. Husordensreglene forvaltes av styret i borettslaget eller sameiet. Utkastelse krever vesentlig mislighold Både burettslagslova og eierseksjonsloven har bestemmelser som gir styret i et borettslag eller sameie muligheter for å fjerne en beboer som det […]
Les mer