Betalingskrav og sanksjoner

Innhold

Ved ikke møtt opp time, kan tatoveringsstudio gebyr?

09. apr 2024 · spørsmål

Jeg har et spørsmål angående en sak. Min datter ringte meg for noen dager siden, der forklarer hun at hun har mottatt en faktura fra Klarna / Izettle pålydene 6000,-. Hun hadde satt opp en time hos et tatoverings studio, men hun glemte timen, og fikk samme dag en uspesifisert faktura på 6000. Etter å ha lest igjennom messenger/meldingsloggen mellom begge parter, så var det snakk om en coverup tatovering. Har de noe hold i dette kravet?

Les mer

Har trafikkskolen krav på at jeg skal tilbakebetale etter at det har gått syv år?

20. mar 2024 · spørsmål

Jeg gikk på en trafikkskole der jeg nedbetalte regninger i 2017, men de hadde plutselig sluttet å sende meg fakturaer og da gikk det i glemme boka for meg. Nå i 2024 sender de meg en faktura for første gang på mail etter så mange år, har de krav på at jeg skal betale etter at det har gått så mange år?

Les mer

Inkassofirma tar kontakt etter 10 år. Hva bør man gjøre?

07. nov 2023 · spørsmål

Når Inkasso firma skriver følgende hva er rettighetene mine saken er mer en 10 år gammel . For å unngå rettslig pågang på nåværende tidspunkt, oppfordrer vi til at du signerer og returnerer dette brevet innen 14 dager. Det vil si at vi ikke sender saken til forliksrådet eller namsmannen. Da kan du spare ytterligere saksomkostninger. Du unngår også at det påløper en ny betalingsanmerkning.

Les mer