Forbrukerkjøp

Innhold

Kjøpt ødelagt motorsykkel av privatperson

06. sep 2021 · spørsmål

Saken gjelder en MC jeg kjøpte hos en privatperson 25.03.2021. Jeg kjørte to turer med den, etter det har den prøvd å fikse den selv. Men måtte gi opp og leverte den inn på verksted 05.07.2021. Jeg reklamerte til selger 15.07.2021 etter å fått en faglig vurdering fra verkstedet. Jeg er overbevist om at selger har skjult feil/mangler ved salget. Det er ikke opprettet salgskontrakt. Heller ikke info på annonsen. Jeg har brukt siste setningen i $39 i kjøpsloven mot selger. Kan dere hjelpe ?

Les mer

Kan selger utstede faktura som er tilbakedatert?

03. mai 2018 · spørsmål

Hvis man har en avtale om 14 dagers betalingsfrist ved kjøp av varer på nett, kan selgeren oppgi fakturadato flere dager før den utstedes? Fakturaen er mottatt elektronisk på e-post.

Les mer

Lurt av datingside på nett

07. feb 2018 · spørsmål

Har gått på ein smell med en datingside, C-dating spesifikt. Eg prøver å avslutte kontoen min på C-dating, men dei er vrange og seine på å svare på mine e-poster. Så vurderer å reise til banken og stoppe utbetaling til disse svindlerne. Men har lest at andre som har gjort det samme har blitt truet med saksøking. Eg spør om råd, er dette en sak som eg kan vinne, eller bør eg søke en annen løsning?

Les mer