Erstatning for tapt barndom

Innhold

Advokat til sak om tapt barndom

21. okt 2021 · spørsmål

Jeg har en veldokumentert sak i forhold til omsorgssvikt, med resultat i tapt barndom og skole. Jeg har støtte fra spesialisthelsetjenesten på at de mener det er grunnlag for å søke om erstatning. Jeg tror ikke jeg har rett på fri rettshjelp, da jeg er ufør med brutto inntekt på omtrent 360 000. Jeg har mye utgifter og det vil bli vanskelig for meg å ha råd til advokatutgifter. Kunne dere ha hjulpet meg med å komme i kontakt med en aktuell advokat for å drøfte mine muligheter?

Les mer

Billighetserstatning for tapt barndom

11. okt 2021 · spørsmål

Billighetserstatning angående tapt barndom, grunnet omsorgssvikt og overgrep fra barnsben av.

Les mer

Sak om erstatning for tapt barndom

31. aug 2021 · spørsmål

Fikk en skikkelig psykisk knekk for to år siden med masse diagnoser og traumer fra barndommen. Har husket litt og alltid lurt på hvorfor barnevernet ikke var inne i bildet. Undersøkte litt for to mnd siden, og fant en barnevernsmappe som viser stor svikt fra dem. Har ufør og ikke mulighet til advokat. Hvordan går man da frem i en sak for erstatning for tapt barndom? Har man noen sted krav på gratis hjelp?

Les mer

Erstatning for tapt barndom

27. aug 2021 · spørsmål

Kan jeg saksøke kommune får at dem har gjort urett mot meg siden jeg var liten til voksenlivet?

Les mer

Erstatning for tapt barndom

17. aug 2021 · spørsmål

Ei dame på 53 år. Kort fortalt. Ble lagt inn på sykehus med diffus angst da jeg var 2,5 år. Fra jeg var 4-9 år gikk jeg hver dag på barnepsykiatrisk avdeling. Kjørt og hentet i drosje hver dag. Foreldrene mine flyttet fra barnevern hele tiden. Da vi flyttet igjen, ga barnevernet meg opp. Jeg har hatt sterk angst og problemer hele mitt liv. Pappa er død. Mamma er schizofren og har ikke latt meg i fred noen gang. Hun har vært ut og inn av avvenning siden jeg var barn.

Les mer

Erstatning etter mishandling i barndommen

09. aug 2021 · spørsmål

Jeg ble slått og mishandlet av min far når jeg var liten. Han sperret meg inne i kjeller og slo meg ofte da jeg var lei meg. Oppveksten min har bærer preg av fysisk og psykisk vold fra far. Min mor var rusmisbruker og det var ganske turbulent og ustabilt. Jeg flyttet ofte mellom mamma og pappa igjennom oppveksten. Når jeg var 16 var jeg hos BUP og jeg har vært hos flere psykiatere og innleggelser og har slitt i mange år og er 24 år og sliter enda. Har jeg rett på erstatning på tapt barndom?

Les mer

Ønsker å gå til sak mot kommunen

23. jun 2021 · spørsmål

Er det mulig å sende dere en sak ang mulig erstatningskrav mot Bergen kommune for tapt barndom/omsorgssvikt? Har nettopp fått avslag hos sivilretten(billighetserstatning), hvor sivilretten peker på Bergen kommune som rett mottaker av kravet. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå frem, eller om jeg har noen sak i det hele tatt.

Les mer

Søke om erstatning for tapt barndom

22. mar 2021 · spørsmål

Jeg vokste opp i et hjem med tung rus. Jeg bodde med 3 narkomane som 16-åring der politi og helsepersonell var innom ukentlig grunnet sykdom, overdoser ect. Jeg var også innom barnevernet på et lite tidspunkt da min mor havnet på psykiateren. Ble da plassert i en liten hybel fordi de mente min bror som var heroinmisbruker var farlig. Da min mor kom hjem, fikk jeg også komme hjem uten oppfølgning fra barnevernet. Jeg var som en mor for 3 voksne. Lurer på om jeg har rett på tapt barndom?

Les mer

Erstatning for tapt barndom

04. mar 2021 · spørsmål

Hvor kan jeg henvende meg for å søke om erstatning ang. tapt barndom?

Les mer

Har bror rett på erstatning for tapt barndom?

18. feb 2021 · spørsmål

Har en bror som har en tapt barndom, tapt skolegang, tapt arbeidsliv. Han har diagnosen ADHD, dysleksi. Ble uføretrygdet i ung alder. Han kunne nesten ikke skrive og lese. Kommunen har sviktet totalt. Han har prøvd å ta sitt liv flere ganger. Nylig innlagt akutt i psykiatrien og videre til DPS. Diagnose suicidal, sosial angst, dyp depresjon. Fått store doser ritalin uten oppfølging. Har nesten ikke tenner, 48 år bare. Han har prøvd å få hjelp, men blitt avvist. Det offentlige tar ikke telefonene.

Les mer