Endre valg

Kompetanse

Rolle

Språkkunnskap

Kjell Morten Méd

Advokatfirmaet Méd da

Allmennadvokat, Forretningsadvokat

Bevilling siden 1988

Hovedfagfeltet er planlegging, gjennomføring og konfliktløsning knyttet til generasjonsskifter. Arverett,familierett,skatt/arveavgift og økonomiske og rettslige forhold mellom ektefeller og samboere.Spørsmål og konflikter mellom generasjonene. Forholdet til særkullsbarn. Opprettesle av testament og testamentsfullbyrderoppdrag. Fast eiendom, herunder overføring av hus og hytte. Sameie, utleie, drift og vedlikehold av bolig og næringseiendommer. Jeg skriver artikler og holder foredrag over hele landet.

Jørn Armand Uggerud

Advokatfirmaet Hjort DA

Forretningsadvokat

Bevilling siden 1991

Spesialområder:

Har lang erfaring med og kompetanse innenfor selskapsrettslige spørsmål for norske og utenlandske næringsdrivende.

Kim Friis-Møller

KCO Advokater

Advokat Kim Friis-Møller arbeider med saker og problemstillinger innen en rekke forretningsjuridiske og privatrettslige områder, med særlig tyngde på kontraktsrett, arv, arbeidsrett, restrukturering, insolvensbehandling, konkurs og kredittsikring. Kim Friis-Møller blir også oppnevnt som bostyrer i konkursboer og offentlige dødsbo/felleseieskifter for Asker og Bærum tingrett. Kim Friis-Møller er forretningsfører og styremedlem i flere private legater og stiftelser.

Erik Øxnevad Larsen

Deloitte Advokatfirma AS

Allmennadvokat, Forretningsadvokat

Bevilling siden 2002

Juridisk bistand ved globale arbeidsforhold, herunder internasjonal selskapsskatterett. Trygdemedlemskap ved globale arbeidsforhold. Utlendingers skatteplikt i Norge.