Flere filtre

Kompetanse

Rolle

Språkkunnskap

Maria Hessen Jacobsen

Elden Advokatfirma AS – Bergen

Arbeider primært med strafferett og prosedyre for domstolene, men tar saker innenfor et bredt saksfelt.
Fordypning i internasjonal strafferett og spesialfelt innenfor menneskerettigheter, straffeprosess og strafferett. Medlem av Advokatforeningens menneskerettsutvalg. Medlem av det sentrale arresttilsynet. Styremedlem i Stiftelsen Wayback, med bakgrunn som leder for Jussgruppen Wayback.
Medlem ECBA (European Criminal Bar Association), Rettspolitisk Forening og Norsk forening for kriminal reform (KROM).

Trond Alan Walmsnæss Wehn

Advokatfirmaet Ness Lundin DA

Spesialist i erstatningsrett og husleierett. Også et betydelig antall saker innen trygderett og fast eiendom. Fører regelmessig saker for domstolene, også som bistandsadvokat. Bred erfaring som prosedyreadvokat.

Trond Walmsnæss Wehn jobber i Advokatfirmaet Ness Lundin, som er landets ledende advokatfirma innen erstatningsrett. Les mer på www.nesslundin.no

Arne Johansen

Advokatfirmaet Kvasstind AS

Allmennpraktiserende med særlig interesse for tvisteløsning. Har bred prosedyreerfaring innen mange forskjellige fagfelt. Er videre fast forsvarer for Hålogaland lagmannsrett og Alstahaug tingrett. Arbeider mye med kontrakts- og eiendomsrett. Foreleser på eiendomsmeglerstudiet ved Handelshøgskolen i Bodø. Er i tillegg aktiv som bostyrer ved konkurs- og skiftesaker.