Flere filtre

Kompetanse

Rolle

Språkkunnskap

Servet Yildiz Stêrk

Advokatfirmaet Sterk AS

Advokat Servet Yildiz Stêrk er en erfaren jurist som har vist stort engasjement for rettferdighet. Han er kjent for sin strukturerte, diskré og kritiske tilnærming, samt sine sterke kommunikasjons- og presentasjonsevner. Med en solid bakgrunn fra både offentlig og privat sektor, har han vist en imponerende evne til å oppnå gode resultater for klientene sine.
Stêrk sitt arbeid har blitt anerkjent gjennom utmerkelser som Advokatforeningens talentpris 2021, som vitner om hans dyktighet og dedikasjon i yrket.

Aleksander Ryan

Wahl-Larsen Advokatfirma AS

Ryan arbeider med transaksjoner, kontraktsrett og arbeidsrett og har omfattende kompetanse innen selskapsrett, fast eiendoms rettsforhold og tvisteløsning. Han har bistått i en rekke oppkjøp og transaksjoner med DD og transaksjonskontrakter. I KPMG Law var han leder for faggruppen for transaksjoner, fusjoner og oppkjøp. Han bistår en rekke foreninger og deres medlemmer. Bransjeerfaring innen produksjonsvirksomhet, detaljhandel, energi, reklame/markedsføring, bygg- og anlegg og maritim/sjøtransport.

Arne Oftedal

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS

Forretningsadvokat som arbeider særlig med saker innenfor eiendom, bygg- og anlegg, arbeidsliv/arbeidsrett, offentlig sektor/offentlige anskaffelser, kontraktsrett og tvisteløsning.

Lang erfaring med eiendomstransaksjoner og gjennomføring av oppgjør (eiendomsmegling).

Spesialitet innen naturressurs-, klima- og miljørett, og leder for advokatforeningens lovutvalg innen klima- og miljørett.

Innehar flere styreverv, bla. styreleder i Sandnes kommunale pensjonskasse.