Gro Forsdal Helvik

Deloitte Advokatfirma AS

Forretningsadvokat

Bevilling siden 2001

Særlig god kjennskap til utarbeide internasjonale arbeids-/utsendelseskontrakter samt rådgivning knyttet til pensjonsordninger i en internasjonal og skatterettslig sammenheng

Kjell Morten Méd

Advokatfirmaet Méd da

Allmennadvokat, Forretningsadvokat

Bevilling siden 1988

Hovedfagfeltet er planlegging, gjennomføring og konfliktløsning knyttet til generasjonsskifter. Arverett,familierett,skatt/arveavgift og økonomiske og rettslige forhold mellom ektefeller og samboere.Spørsmål og konflikter mellom generasjonene. Forholdet til særkullsbarn. Opprettesle av testament og testamentsfullbyrderoppdrag. Fast eiendom, herunder overføring av hus og hytte. Sameie, utleie, drift og vedlikehold av bolig og næringseiendommer. Jeg skriver artikler og holder foredrag over hele landet.

Einar Langseth

Langseth Advokatfirma DA

Allmennadvokat, Forretningsadvokat

Bevilling siden 1980

Bred styreerfaring. Kan bistå til konflikthåndtering på styrenivå.
Kjøp og salg av selskaper.

Einar Edin

Advokat Einar Edin AS

Allmennadvokat, Forretningsadvokat

Bevilling siden 1997

Advokat Einar Edin er et advokatfirma spesialisert på fast eiendom. Vi har lang erfaring innen rettsområdene med kontaktflate til eiendom, og bistår både privatpersoner og næringsdrivende på alle stadier i prosessen fra anskaffelse til utvikling, drift og salg av eiendom.

Etter over 17 år i eiendomsbransjen har vi opparbeidet betydelig bransjeforståelse og innsikt i den kommersielle siden av eiendomsinvestering og –utvikling.