Flere filtre

Kompetanse

Rolle

Språkkunnskap

Harald Hetland

Advokat Harald Hetland

Særskilt kompetanse innen barnevern, barn og foreldre, separasjon og deling ,arv ,dødsboskifteskifte og
alle rettsforhold ved boliger og fast eiendom herunder kjøp og salg.

Servet Yildiz Stêrk

Advokatfirmaet Sterk AS

Servet Yildiz Stêrk er en erfaren advokat som har vist stort engasjement for rettferdighet. Han er kjent for sin strukturerte, diskré og kritiske tilnærming, samt sine sterke kommunikasjons- og presentasjonsevner. Med en solid bakgrunn fra både offentlig og privat sektor, har han vist en imponerende evne til å oppnå gode resultater for klientene sine.
Stêrk sitt arbeid har blitt anerkjent gjennom utmerkelser som Advokatforeningens talentpris 2021, som vitner om hans dyktighet og dedikasjon i yrket.

Svein Olav Duesund

Advokatfirmaet Duesund AS

Kompetanse på områder innenfor den offentlige forvaltning, herunder overprøving av vedtak truffet av offentlige myndigheter. Eksempler kan være plan- og byggesaker, førerkortsaker, bevillinger o.l.

Jon August Larsen

Advokat Jon August Larsen AS

Spesielt interresse og erfaring innenfor faste eiendommers rettsforhold, boligreklamasjoner, tomtefesteforhold, regulering og innløsning av festetomter, tomtegrense- og naboforhold, eiendomsoverføring av bolig og hytter, generasjonsskifte mv. Spesiell interresse og erfaring innenfor arv og skifte, opprettelse av testamenter, bistand ved dødsboskifte og felleseieskifter. Har også mange oppdrag i forbindelse med overføring av bolig og hytter fra foreldre til barn, arv mv.